Z7: PIW - PLZ

Sedmáci v lize podruhé v řadě remizovali

Mladí indiáni tento týden měli v plánu volný hrací víkend, přesto nakonec vyrazili do boje, předehráli si sedmnácté kolo nadstavby.

HC Pilsen Wolves - HC Škoda Plzeň

4:4
1:1, 1:2, 2:1

Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:3, 4:3, 4:4.

Rozhodčí: Hošťálek - Koukolík, Hefler.

vyloučení
6:6
Využití
2:2
V Oslabení
0:0
Diváci
20

HC Pilsen Wolves

M. Jirout - O. Jonák, M. Šmíd, D. Jahn (C), A. Kovář, R. Morkes, M. Domanský, A. Štolcbart, J. Makarius, A. Otto, J. Šmíd, J. Matějovský, V. Kraus, J. Vostracký, M. Walishin, N. Fadrný.

HC Škoda Plzeň

J. Válka (V. Vančura) -J. Horálek, O. Vlna (C), M. Zbořil, M. Starý, D. Markov, V. Cais - J. Števo, T. Monath, T. Míča, F. Beran, J. Janeček, M. Pustovost, V. Kreuzman, V. Volenec, J. Kořínek.

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Daniel Dědič (HC Škoda Plzeň): „Mrzí mě, že jsme dnes nevyhráli za plný počet bodů. Chtěli jsme dnes zvítězit a hlavně podat dobrý výkon, ale povedlo se nám to přesně na půl. Soupeři darujeme dvě přesilovky naším špatným střídáním a faulem úplně mimo hru. Tím jsme soupeři dávali šanci na převahu. Také si v šatně řekneme, na co si u soupeře máme dávat pozor a je to jako když bychom si nic neřekli. S dnešním výkonem a nasazením nejsem úplně spokojený, budeme muset zase přes týden pořádně potrénovat tak, aby naše výkony měly parametry, které chceme.“