2. kolo EHL: PLZ - KOM

Ani ve druhém kole to gamerům nevyšlo, nad jejich síly byla Kometa

Enyaq hokejová liga pokračovala svým druhým kolem. Plzeň toužila napravit nepovedený vstup do utkání, v pondělí večer vyzvali plzeňští indiáni brněnskou Kometu.

HC Škoda Plzeň - HC Kometa Brno

0:3
5:7 - 2:6 - 1:5

"XTom" 5:7 "JR11"
"Lipi" 2:6 "sushiiik"
"XTom", "Lipi" 1:5 "JR11", "sushiiik"

HC Škoda Plzeň

Tomáš Komžík "XTom"
Martin Lipus "Lipi"

HC Kometa Brno

Jakub Radkovič "JR11"
Lukáš Suchomel "sushiiik"

Statistiky nejsou k dispozici.

komentář

Do druhého kola v letošní sezóně nastoupila dvojice Tomáš Komžík "XTom" - Martin Lipus "Lipi". Pro druhého jmenovaného to byla premiéra v plzeňském dresu.

Jako první šel do akce Tomáš Komžík "XTom", který vyzval na duel Jakuba Radkoviče "JR", který v minulé sezóně hájil barvy Škodovky. Utkání se proměnilo ve velkou přestřelku, padlo hned dvanáct branek, první bod pro své barvy získal "JR", který vyhrál 7:5.

Martin Lipus "Lipi" následně zažil velký křest ohněm, jelikož věděl, že pokud Škoda chce pomýšlet na první body v sezóně, tak bude muset za každou cenu zvítězit. Avšak to se mu nakonec nepodařilo, brněnský "sushiiik" duel ovládl v poměru 6:2.

O držiteli tří bodů tak již bylo rozhodnuto před závěrečným zápasem 2 na 2. Plzeňská dvojice se snažila získal alespoň čestný úspěch, jenomže gameři Komety nakonec ovládli i třetí dnešní duel, závěrečnou čtyřhru 5:1.

Další zápas sehrají indiáni ve čtvrtek, kdy v západočeském derby vyzvou Karlovy Vary.

Ohlasy trenérů