Nový partner

HC Škoda Plzeň podepsala smlouvu s firmou AMBOSELI

Spokojenost firmy AMBOSELI s.r.o. v předchozích sezonách vyústila v další logickou spolupráci s klubem HC ŠKODA Plzeň. Sponzorskou smlouvu na další hokejovou sezonu podepsali generální manažer HC ŠKODA Plzeň Martin Straka a zástupce společnosti AMBOSELI s.r.o. Václav Kout. Přítomen podpisu byl i ředitel klubu Emil Kristek.

„Jsme rádi, že prodlužujeme naší spolupráci. Protože Václav Kout už pro nás není jen obchodní partner, ale je i náš přítel. Rozumíme si také lidsky,“ poznamenal před podpisem smlouvy Emil Kristek.

Jeho slova potvrdil i generální manažer klubu. „Venca je opravdu více než partner klubu. Já jsem rád, že mezi našimi partnery právě taková firma může být. Všichni víme, že hokej se bez peněz hrát nedá a AMBOSELI nám dává nemalé peníze, čehož si moc vážíme,“ uvedl Martin Straka.

„To zahřeje u srdce,“ reagoval na slova Martina Straky a Emila Kristka zástupce společnosti AMBOSELI s.r.o. Václav Kout a dodal: „Proč jsme se rozhodli pokračovat ve spolupráci, je velmi jednoduché. Je to díky tomu, jak klub pracuje se sponzory, jak si skládá tým. A jednu velkou přidanou hodnotu vidíme v práci s mládeží, která je tady naprosto fantastická.“

Společnost AMBOSELI s.r.o. podepsala spolupráci na sezonu 2018/2019. „My jsme trošku skromní, takže podepisujeme smlouvu vždy na jeden rok,“ usmíval se při podpisu Václav Kout a nezapomněl podotknout, že při postupu do finále bude podpora ze strany firmy největší.