Pozvánka na zápasy mládežníků

Mládeži startuje sezóna! Kdy a kde se hraje?

Po dlouhé sérii přípravných duelů sezóna konečně startuje! Mladí indiáni poprvé vjedou na led v ostrém duelu v pátek. Junioři i dorostenci si přichystali pro své fanoušky na úvod každý jedno domácí utkání.

Junioři

Uplynulé období

Juniorce se příprava příliš nepovedla, nejstarší mládežnická kategorie Plzně zvítězila jen třikrát z jedenácti duelů. V posledních třech nejprve porazila 4:2 Liberec, ale následně padla 1:4 s Chomutovem a 2:8 v odvetě v Liberci.

Tento týden

Juniorům startuje sezóna v pátek v 18:00 a začne pěkně zostra západočeským derby na ledě Energie. O den později v sobotu od 16:00 se už představí na domácím ledě Home Monitoring Arény proti Litvínovu.

Umístění v minulé sezóně: 3.



Dorostenci

Uplynulé období

Dorostencům se příprava vydařila lépe, sedmkrát zvítězili a čtyřikrát padli. Na závěr srpna si připsali dvě venkovní výhry, 3:2 po prodloužení v Liberci a 3:1 v Chomutově.

Tento týden

Dorostence čeká první týden jen jeden zápas, avšak hned se představí domácím fanouškům, 8.9. vyzvou v Home Monitoring Aréně Kobru Praha, duel startuje již v sobotní poledne - 12:00.

Umístění mladšího dorostu v minulé sezóně: 2.



Třídy

Indiáni ze základních škol si ještě musejí na své zápasy počkat. Pátá třída vyjede na led ve středu 12.9., v malé hale vyzve Pilsen Wolves. V sobotu 22.9. se postaví, stejně jako sedmá třída, doma Třemošné. Ve stejný den odstartují sezónu i 6. a 8. třída, na domácí půdě nastoupí proti Českým Budějovicím.