Pozvánka na zápasy mládežníků

Junioři vyráží na trip, dorost se představí znovu doma

Plzeňská mládež odstartovala sezónu bezchybně, junioři pod dvou duelech vedou tabulku, výhru zaznamenali i dorostenci. Právě skvělé výsledky jsou nejlepší pozvánkou na další zápasy mládežníků. Zajít si můžete ve čtvrtek na dorost, nový ročník doma zahájí i pátá třída.

Junioři

Uplynulé období

Jako den a noc odehráli plzeňští junioři přípravu a následný start sezóny. Indiáni zřejmě zapomněli na nepovedené přípravné duely, do nového ročníku vstoupili suverénně a jako jediní zůstali bez porážky! Nejprve brali tři body ze čtyř v derby s Energií, kterou v základní části porazili 4:2, o den později na domácí půdě udolali Litvínov 2:1. Zvládli dokonce i následné nájezdy, po dvou zápasech tak mají na kontě sedm bodů.

Tento týden

Juniorka vyjede tento týden na dvoudenní trip do středních Čech. Nejprve v pátek 14.9. vyzve v 16:00 Kladno, ani ne o 24 hodin později ji čeká ve 12:00 duel na ledě Slavie Praha. Rytíři zatím uhráli dva body, Slavia o jeden více.

Aktuální pozice: 1.



Dorostenci

Uplynulé období

Dorost rovněž začal sezónu vítězně, zatím však odehrál pouze jeden zápas. V sobotu vyzval na svém ledě Kobru Praha, gólman Vondráš nepustil za svá záda ani jeden kotouč, Západočeši vypálili 61krát na branku, v základní části zvítězili 3:0 a čtvrtý bod vybojovali v nadstavbě.

Tento týden

Tentokrát si už dorostenci zahrají v týdnu dva zápasy. Ve čtvrtek v 17:00 se představí na svém ledě v Home Monitoring Aréně proti Litvínovu, ten zvítězil v prvním zápase proti PZ Kladnu 8:1 a vede tabulku. V sobotu od 16:00 je čeká duel proti Pirátům Chomutov, kteří rovněž v prvním zápase zaznamenali plný počet bodů, a to proti Třemošné.

Aktuální pozice: 3.



Třídy

Svého prvního duelu v nové sezóně se tento týden dočká pátá třída, ta vyjede na led už ve středu 12.9., v malé hale vyzve Pilsen Wolves. Další zápasy se odehrají až týden následující. V sobotu 22.9. se páťáci postaví, stejně jako sedmá třída, doma Třemošné. Ve stejný den odstartují sezónu i 6. a 8. třída, na domácí půdě nastoupí proti Českým Budějovicím.