Pozvánka na zápasy mládežníků

Západočeské derby i souboj se Spartou. Přijďte fandit mládeži!

Plzeňská mládež letos zatím šlape opět dokonale. Junioři i dorost vedou své tabulky a nyní se představí před domácími fanoušky v zajímavých soubojích. V sobotu juniorka vyzve v derby Karlovy Vary, dorostenci zase v pikantním souboji Spartu. Dorazte podpořit mládežníky v boji o důležité body!

Junioři

Uplynulé období

Série dvou venkovních duelů byla z poloviny úspěšná. Proti Kladnu se zaskvěl brankář Kolář, který vychytal všech 38 střel, junioři zvítězili 3:0 a bonusový bod vybojovali i v nadstavbě. Duel se Slavií už však nezvládli. Indiáni díky dvěma gólům Ereta sahali po bodovém zisku, ale nakonec padli 2:3, hattrick navíc dokonal v nadstavbě slávistický Vlček. Přesto Plzeň zůstává v tabulce první s jedenácti body.

Tento týden

Plzeňští fanoušci se tentokrát mohou těšit na domácí dvojboj. Ve čtvrtek v 17:00 se v Home Monitoring Aréně odehraje duel proti zatím třetímu Chomutovu, v sobotu pak junioři vyzvou v západočeském derby od 16:00 Karlovy Vary. První derby ovládli indiáni, a to je tou nejlepší pozvánkou na další souboj těchto týmů.

Aktuální pozice: 1.



Dorostenci

Uplynulé období

Západočeským dorostencům zatím sezóna vychází na jedničku, v dalších dvou duelech nezaváhali a získali jedenáct z dvanácti možných bodů. Nejprve na domácí půdě udolali Litvínov 2:0, přičemž druhá branka přišla až v samotném závěru, nakonec získali bonusový bod i v nadstavbě. Brankář Bočan vychytal nulu i v Chomutově, kde indiáni zvítězili 4:0, ale v nadstavbě tentokrát padli.

Tento týden

Plzeňany tentokrát čeká pouze jeden zápas, ten však stojí zato. V sobotu přesně ve 12:00 vyzvou v Home Monitoring Aréně pražskou Spartu! Diváci se tedy mají na co těšit. Mladší dorost totiž loni porazil sparťany ve všech šesti vzájemných střetnutích!

Aktuální pozice: 1.



Třídy

Sezónu startují i osmá a šestá třída. První duel obstará souboj na Malé hale s HC České Budějovice v sobotu po obědě. V neděli se pak doma představí i sedmáci a páťáci, a to v zápase proti Meteoru Třemošná po jedné odpolední v Home Monitoring Aréně.