Pozvánka na zápasy mládežníků

Mládež stále opanuje tabulky, přijďte ji podpořit ve dvojboji v sobotu!

Jak junioři, tak dorostenci stále vévodí tabulkám své skupiny a dělají radost plzeňským fanouškům. Ti mají možnost podpořit mládež v sobotu, kdy se v Home Monitoring Aréně nejprve odehraje západočeské derby dorostenců, následně i souboj juniorky proti Kladnu. Ve čtvrtek obě kategorie budou bojovat o body na venkovních kluzištích.

Junioři

Uplynulé období

S padesátiprocentní úspěšností odehrála juniorka dva domácí duely minulého týdne. S třetím Chomutovem indiáni předvedli velmi kvalitní výkon a ve vyrovnaném duelu nakonec slavili vítězství 4:2, přičemž následné nájezdy se jim nepovedly a bonusový bod brali Piráti. Následné sobotní západočeské derby znamenalo pro Plzeň zisk jednoho bodu za prohru 2:3 v prodloužení, Karlovy Vary tak oplatily modrobílým porážku z prvního kola.

Tento týden

Ve vyrovnané skupině A zatím vedoucí Západočeši sehrají další dva duely. Nejprve ve čtvrtek od 17:00 odehrají zápas v Litvínově, se kterým v prvním vzájemném souboji brali plný počet bodů, následně se v sobotu v 16:00 v Home Monitoring Aréně postaví proti Kladnu, s nímž také Plzeň předvedla bezchybný výkon bez ztráty kytičky.

Aktuální pozice: 1.



Dorostenci

Uplynulé období

Ještě více se letos zatím daří plzeňskému dorostu. Ten ve čtyřech duelech ještě v základní hrací době nezaváhal a na kontě má 14 bodů ze 16 možných. Naposledy na domácí půdě udolal 3:2 pražskou Spartu.

Tento týden

Indiány nečeká tento týden jednoduchý úkol. Aby uhájili vedoucí pozici, budou muset bodovat na půdě zatím třetího Kladna, duel startuje ve čtvrtek v 16:00. O dva dny později v sobotu ve 12:00 se dorostenci představí i v Home Monitoring Aréně, kdy vyzvou v pikantním západočeském derby zatím trápící se Karlovy Vary!

Aktuální pozice: 1.



Třídy

Mladší indiáni tentokrát vyrazí mimo své prérie. Osmá a šestá třída po úvodních výhrách nad Českými Budějovicemi vyráží do Tábora, kde odehraje své zápasy v pátek. Ve stejný den se sedmá a pátá třída utká s Klatovy, rovněž na venkovní půdě. V minulém kole obě mužstva shodně rozstřílela Třemošnou.