Pozvánka na zápasy mládežníků

Dvakrát Slavie a boj s vedoucím Chomutovem. Mládež čeká těžký týden

Junioři po minulém týdnu opustili první pozici, ale rychle se tam mohou vrátit, v souboji o vedoucí příčku totiž zavítají do Chomutova, kde se výrazně dařilo A-týmu indiánů, ještě předtím v pátek se však představí i v Home Monitoring Aréně. Vedoucí dorostence tento týden čeká jeden duel, ale zato bude velmi těžký, a to na půdě třetí Slavie Praha.

Junioři

Uplynulé období

Těžký dvojboj zvládli modrobílí z poloviny. Na půdě Litvínova sice od první minuty po gólu Ereta vedli, ale nakonec prohráli 1:3 a nezvládli ani nadstavbu. Proti Kladnu v sobotu doma už to však byla jiná písnička, junioři zvítězili vysoko 6:1, jen nájezdy se jim znovu nepovedli, přesto jsou však tři body velmi cenné.

Tento týden

Skupina A je zatím velmi vyrovnaná, a tak nečeká Západočechy nic jednoduchého ani v těchto dvou zápasech. Nejprve v pátek v 17:00 na ledě Home Monitoring vyzvou zatím čtvrtou Slavii Praha, o den později v sobotu od 12:00 budou čelit vedoucím Pirátům z Chomutova na jejich ledě.

Aktuální pozice: 2.



Dorostenci

Uplynulé období

Plzeňští dorostenci zatím naprosto dominují, vyhráli všech šest svých duelů v základní hrací době a minulý týden se jim dařilo i v nadstavbě. Čtyři body brali indiáni v zápase na Kladně, který ovládli 3:2, následně si v sobotu na domácí půdě v západočeském derby poradili s Energií Karlovy Vary, utkání vyhráli 4:0.

Tento týden

Již v úterý v 18:00 čeká Západočechy těžký oříšek, nastoupí totiž v Praze proti Slavii Praha, jež má pouze o dva body méně. Na domácí půdě se tentokrát dorostenci nepředstaví.

Aktuální pozice: 1.



Třídy

Osmou a šestou třídu Škody Plzeň čeká domácí souboj v malé hale proti Písku, duely startují ve 13:00 a 17:00. Pátá a sedmá třída mají po napůl úspěšném dvojboji s Klatovy přestávku, další duel odehrají až 13.10. v Domažlicích.