Pozvánka na zápasy mládežníků

Dorost je stále stoprocentní a čekají ho další dva duely, junioři mají přestávku

Dorost má za sebou další úspěšný duel a nyní ho čekají dva další zápasy. Udrží neporazitelnost? Juniorům tentokrát dvě těžká utkání nevyšla a mají na programu reprezentační přestávku.

Junioři

Uplynulé období

Těžký týden juniorům nevyšel. Z druhé příčky se propadli na čtvrtou pozici, když uhráli pouze bod. Doma Slavii podlehli indiáni vysoko 1:6, ačkoliv Pražany přestříleli, následně alespoň vybojovali výhru v nájezdech. O den později padli 1:4 v Chomutově.

Tento týden

DHL extraliga juniorů má reprezentační přestávku, Češi sehrají tři duely proti Rusku. Západočeši vyjedou na led až 18. října venku v derby proti Karlovým Varům.

Aktuální pozice: 4.



Dorostenci

Uplynulé období

Dorost Plzně pokračuje ve hvězdných výkonech a už v úterý si připsal sedmé vítězství ze sedmi ostrých utkání, a to proti Slavii, kterou porazil 3:0. Popáté indiáni udrželi čisté konto, potřetí však neuspěli v nadstavbě.

Tento týden

Dorostence tento týden čekají dva soupeři. Ve čtvrtek od 17:00 vyjedou zatím úspěšní Západočeši na led Home Monitoring Arény a vy je budete mít možnost podpořit, přivítají šestou Třemošnou. V sobotu ve 14:55 odehrají duel na Kladně proti PZ, které je zatím v tabulce poslední s jediným bodem.

Aktuální pozice: 1.



Třídy

Indiány ze základních škol čeká tento týden duel na ledě soupeřů. Osmá a šestá třída vyjede v sobotu do nedaleké Třemošné, sedmá a pátá třída ve stejný den zase do Domažlic.