PŘEDSTAVENÍ OTTE REALITY

Představení našich významných partnerů: OTTE REALITY

Vážení fanoušci, s radostí představujeme našeho důležitého partnera: OTTE REALITY.

„S plzeňským hokejovým klubem jsem propojen celý svůj život," říká Petr Otte, majitel společnosti OTTE Reality

Pane majiteli, jak byste představil Vaši firmu?

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí se úspěšně věnuji již 22 let. Za tuto dobu jsem zprostředkoval prodej stovek nemovitostí za více než 3,5 miliardy korun.

Z praxe vím, že nejdůležitější je důvěra a komunikace s klientem. Zjistit v oblasti realit klientovy potřeby, sny, možnosti a přání a následně profesionálně navrhnout optimální řešení, respektující klientovy požadavky. Nabízím Vám především profesionální přístup, zkušenosti z praxe 22 let obchodování s nemovitostmi, osobní a diskrétní jednání, obchodní vazby na velké množství klientů, kteří mají poptávku po nemovitostech.

Proč jste se pro spolupráci rozhodli a jak ji hodnotíte?

S plzeňským hokejovým klubem jsem propojen celý svůj život. Tatínek byl v letech 1969 až 1978 vynikajícím útočníkem tehdejšího hokejového týmu Škoda Plzeň. Ve své době byla parta kolem Ebermanna, Sýkory, Bednáře, Kajkla, Otteho a ostatních skvělých hokejistů (pamatuji si je snad všechny, ale není možné je zde vypisovat), velmi oblíbená v řadách plzeňských fanoušků. Trávil jsem na zimním stadionu hodně času a musím říct, že to bylo skvělé.

Od pěti do šestnácti let jsem byl sám aktivním hráčem Škody Plzeň. Přestože jsem se nikdy nepropracoval do A týmu, mám na svět okolo plzeňského hokeje samé dobré vzpomínky.

Přijde mi naprosto přirozené, že dnes, kdy vlastním firmu OTTE Reality, mohu podpořit tento hokejový klub ŠKODA PLZEŇ a alespoň trochu tímto poděkovat za desítky let, které jsem mohl na zimním stadionu strávit, hodně se naučit, sportovat a plnit dětské sny.

Navštěvujete utkání HC Škoda Plzeň a jaký jste fanoušek?

Ano, pokud mi to pracovní povinnosti dovolí, velmi rádi chodíme s manželkou a dcerami na domácí utkání našeho hokejového klubu. Pamatuji si dobu, kdy jsem nevynechal snad jediný zápas. Jsem patriot města Plzně a jsem rád, když se plzeňským nejen sportovním klubům daří. HC Škoda Plzeň je pro mě srdcovou záležitostí a jsem jejím hrdým fanouškem.

Co byste klubu popřáli do nové sezóny?

Velmi rád bych poděkoval za možnost spolupracovat s naším plzeňským hokejovým klubem HC Škoda Plzeň. Pokud to půjde, budu spolupracovat a podporovat i v následujících letech. Rád bych touto cestou poděkoval celému manažerskému týmu klubu, trenérům od žáků až po A tým, všem, kteří se plzeňskému hokeji věnují a tráví stovky hodin času a umožňují klukům od prvních krůčků na ledě až po zápasy extraligy možnost zažít možná něco podobného, jako jsme zažívali my se všemi výhrami i prohrami. Přeji klubu hodně úspěchů a sportu zdar.