PŘEDSTAVENÍ AUTOCENTRUM JAN ŠMUCLER

Představení našich významných partnerů: AUTOCENTRUM JAN ŠMUCLER

Vážení fanoušci, dovolte, abychom vám představili významného člena v kategorii diamantových partnerů: AUTOCENTRUM JAN ŠMUCLER.

„Plzeňským hráčům přejeme spoustu úspěšných zápasů, pevný postoj a přesné střely," říká Jan Šmucler, majitel Autocentra Jan Šmucler.

Pane Šmuclere, jak byste představil Vaši firmu?

Autocentrum Jan Šmucler je exkluzivním rodinným dealerstvím, které si zakládá na perfektním zákaznickém servisu. O naše zákazníky se staráme v Plzni a Horšovském Týně tak, aby byli spokojeni a mohli se na nás vždy spolehnout.
Jsme autorizovaným prodejcem a servisním partnerem značek Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra, ŠKODA a Volkswagen užitkové vozy. Dále jsme největším prodejcem ojetých vozů v Plzeňském kraji pod hlavičkou programů ŠKODA Plus a Das WeltAuto.

Proč jste se pro spolupráci rozhodli a jak ji hodnotíte?

V Plzeňském kraji působíme více jak 25 let, proto nám spojení s plzeňským hokejem přišlo více než přirozené. Spolupráci jsme zahájili v roce 2017 a jsme velice hrdí, že můžeme být partnerem HC Škoda Plzeň. Stejně jako HC ŠKODA Plzeň, tak i naše společnost se snaží o co nejlepší reprezentaci města, proto jsme vděční, že naše spolupráce s klubem skvěle funguje a tvoříme tak sehraný tým. Naše podpora spočívá v zajištění komplexní mobility pro klub a hráče HC Škoda Plzeň. Další část je také finanční podpora pro jednotlivé sezóny. Jako věrní fanoušci plzeňského týmu navštěvujeme zápasy pravidelně. O to větší radost ze spolupráce máme a těšíme se na další její pokračování.

Navštěvujete utkání HC Škoda Plzeň a jaký jste fanoušek?

Pokud mi to moje pracovní vytížení dovolí, snažím se zápas navštívit osobně.

Co byste klubu popřáli do nové sezóny?

Plzeňským hráčům přejeme spoustu úspěšných zápasů, pevný postoj a přesné střely.