Tisková zpráva Leuze Engineering

Společnost Leuze Engineering podporuje plzeňský hokej i nadále

HC Škoda Plzeň hlásí důležitý podpis na partnerském poli. Leuze Engineering, stabilní a silná společnost s dlouholetou tradicí, bude i pro následující sezónu patřit mezi diamantové partnery klubu.

„Již pátý rok se můžeme opřít o podporu takto významného partnera. Jsme společnosti Leuze Engineering velice vděční za dosavadní spolupráci, velice si jí ceníme a těšíme se na další společný rok,“ uvádí k podpisu smlouvy generální manažer HC Škoda Plzeň Martin Straka.

Leuze Engineering patří do rodinné firmy Leuze, která má již více než 150letou historii, proto i my, jako Leuze Engineering, ctíme tradice a jsme rádi, že naše spolupráce s HC Škoda Plzeň se již tradicí stala. Cítíme potřebu podporovat region, kde působíme, a proto rok co rok rozšiřujeme podporu plzeňského hokeje, a nejen hokeje v plzeňském kraji. Tato dlouhodobá spolupráce je vzájemným závazkem k dosažení vynikajících výsledků i v budoucnosti. Věříme, že i hokejisté navážou na úspěchy v předešlých sezónách a společně si budeme užívat vynikající hokej,” uvedl Pavel Housar, generální manažer Leuze Engineering Czech.

Leuze Engineering Czech s.r.o.

Společnost Leuze Engineering Czech s.r.o. působí na českém trhu již od roku 2017. V prosinci roku 2019 se stala součástí nadnárodní společnosti Leuze electronic GmbH + Co. KG a jako jedna z mnoha dceřiných společností se v České republice zabývá vývojem a testováním nových produktů Leuze. V rámci České republiky máme hlavní pobočku v Plzni a další pracoviště v Ostravě s celkovým počtem 40 zaměstnanců, kteří jsou špičkami ve svých oborech. Hlavní náplní naší činnosti je dodávání inženýrských služeb pro zákazníky v České republice, Rakousku a Německu. V rámci spolupráce s našimi zákazníky dodáváme know-how našich inženýrů v rámci podpory zákaznických projektů, ale také řešíme projekty, které zpracováváme zákazníkovi na klíč. Oblasti, ve kterých řešíme tyto projekty jsou:

  • Vývoj aplikačního software
  • Vývoj embedded software
  • Testování software
  • Hardware in the Loop testování
  • Stavba a správa testovacích zařízení
  • Automatizace a servis
  • Projektové vedení
  • Řízení kvality