Ohlasy přátelsky s LIT

Ostuda, nehledá kličky Adam Dvořák a omlouvá se fanouškům

Nebyl to povedený zápas, Škodě na ledě Litvínova nevyšlo prakticky nic, výsledkem je tak vysoká porážka.

„My jsme odehráli šílené utkání. Nemůžeme se opřít prakticky o nic. Z naší strany tam bylo spoustu nepřesností a chyb. A to jak individuálních, tak systémových,“ nehledal po utkání výmluvy lodivod indiánů Václav Baďouček.

A podobná slova volil i Adam Dvořák: „Shrnul bych to slovem ostuda. Jak řekl trenér v kabině, dneska to nemělo parametry extraligového zápasu. Musíme se zároveň omluvit fanouškům, kteří sem dnes přijeli, protože tohle nebylo koukatelné. Tam nebylo nic. Pokud se nebudeme rvát a hrát jako tým, tak nepřehrajeme nikoho.“

Přitom indiáni bojovali, snažili se, ovšem ani důraznější hra či šarvátky mužstvo nenastartovaly. „Přijeli jsme jako kdyby nepřipravení a nešli jsme si za vítězstvím,“ krčí rameny osmnáctiletý štírek, který se sám jednou bitkou prezentoval. „Já stál před bránou, on vjel do brankoviště a já si nenechám s*át na hlavu. Jakmile se někdo dotkne gólmana, tak je mi úplně jedno, jestli má dva metry a kolik váží,“ říká upřímně.

A jak nyní dál? „Nemá zase smysl se v tom nějak extra hrabat. Zejtra dobře potrénujeme a ve čtvrtek musí nastoupit úplně jiný tým. Hrajeme doma a nastoupíme úplně jinak. Jsem o tom přesvědčený, protože tohle nebylo hodné ničeho,“ uzavírá.