SDO ČF2 preview

Starší dorost jde na to, potřebuje dva zářezy

Napodobit áčko a utéct hrobníkovi z lopaty. To je jasný cíl plzeňského staršího dorostu před dnešním duelem s Karlovými Vary. Plzeňské ale rozhodně nečeká nic jednoduchého; se soupeřem má negativní bilanci, a proto bude potřebovat i podporu sedmého hráče na hřišti - plzeňského publika! Pojďte rozehřát hlasivky před skalpem indiánů!

V prvním utkání, které hostilo lázeňské město, se domácí dostali do vedení už v 9. minutě, když se radoval Hroch. Hosté však našli rychlou odpověď a srovnal Michel. Indiáni se dokázali dokonce vyhoupnout do čela, když spolupráci s kapitánem Přikrylem využil Miroslav Indrák. Jenže pak přišly z plzeňského pohledu hrůzné tři minuty. Nejprve se po hrubém zaváhání jednoho z hostujících obránců prosadil ve vlastním oslabení Molnár, aby Gorčík ve 34. minutě běh zápasu opět sklopil pro karlovarskou snahu.
Drama pokračovalo, ale Plzeňští už Frčka potřetí překonat nedokázali. Nejblíže k tomu měl Uhlík, ten ale trefil tyčku. A tak mají Varští před tímto zápasem v ruce cenný mečbol.


Představení čtvrtfinálových soupeřů před sérií

Reportáž z prvního zápasu

ONLINE přenos ze čtvrtfinále číslo 2 Plzeň - K. Vary