Z9: PIW - PLZ 6:5pp

Deváťáci na závěr základní části svedli velkou přestřelku s Vlky!

Mladí indiáni si již s předstihem zajistili účast na závěrečném Mistrovství ČR pro nejlepších šest mužstev soutěže, dnes základní část završili stylově - v městském derby v parádní přestřelce s Wolves.

HC Pilsen Wolves - HC Škoda Plzeň

6:5p
1:1, 1:3, 3:1 - 1:0

Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:4, 5:4, 5:5, 6:5.

Rozhodčí: Sýkora - Rovaš, Janík

vyloučení
5:1
Využití
0:3
V Oslabení
0:0
Diváci
37

HC Pilsen Wolves

T. Makarius — T. Čermák, J. Honzík, Š. Vachovec, M. Mašek, B. Reisnecker — T. Varga, M. Jonák, A. Theodore, C. Kurelović, D. Slačík (C), I. Popovych, T. Patejdl, Š. Majer, M. Bárek, O. Malíček.

HC Škoda Plzeň

L. Pavlis — P. Kocek (C), J. Lučan, J. Kamas, M. Fiala, Š. Brož — Š. Sokol, M. Úbl, M. Tománek, A. Míčka, D. Křepel, A. Klatovský, J. Fodor, J. Hanzák, P. Martinů.

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Tomáš Pejchar (HC Škoda Plzeň): „První třetina byla z naší strany z herního projevu a aktivity velice slušná, ale hokej se hraje na góly a ty jsme bohužel nedávali. Ve druhé části jsme potrestali dva fauly soupeře a utkání jsme kontrolovali. Bohužel v posledním dějství přišla krizová tříminutovka, ve které jsme třikrát inkasovali. Nakonec jsme utkání zremizovali a v prodloužení byl soupeř šťastnější a bere tak bod navíc. Z našeho pohledu jasně vyhrané utkání, které jsme si sami prohráli. Nutno se z toho poučit. Na druhou stranu jsme neměli 6 hráčů ze základní sestavy, což v kvalitě bylo určitě znát. Bohužel nás trápí zranění a drobné šrámy. Do republiky nám zbývá 14 dní a my se musíme dát hlavně zdravotně dohromady.“