Z9: PLZ - KLA 7:1

Deváťáci zvládli důležitý souboj s Kladnem na výbornou!

Mladé indiány čekal dnes veledůležitý souboj o postup do nadstavby. Utkali se totiž s Rytíři, kteří měli na svém kontě stejný počet bodů.

HC Škoda Plzeň - Rytíři Kladno

7:1
3:1, 2:0, 2:0

Průběh utkání: 0:1, 7:1.

Rozhodčí: Sýkora - Straka, Bubla.

vyloučení
2:4
Využití
0:0
V Oslabení
0:0
Diváci
78

HC Škoda Plzeň

F. Šátava (R. Šimánek) - M. Šulan, D. Dvořák, Š. Brož, M. Fiala, F. Hanzlík, J. Kamas - Š. Stejskal, Š. Sokol, J. Chasák, J. Bartuška, J. Maxa (C), S. Šimánek, M. Tománek, V. Pitter, Š. Bělík, J. Fodor.

Rytíři Kladno

D. Šrámek (A. Voráček) - K. Müller, D. Mahovský, E. Hausner, J. Borkovec (C), P. Špacír, A. Tureček - M. Rambousek, R. Musil, A. Honisch, T. Pokorný, A. Klempíř, M. Šíma, O. Polášek, J. Novák, T. Kozák, F. Hlavsa, J. Kalla.

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Tomáš Pejchar (HC Škoda Plzeň): „Velice důležité utkání a hned ve 23 vteřině jsme po smolném vlastním gólu prohrávali. To nebyl úplně úvod dle našich představ. Naštěstí jsme brzy srovnali a do konce třetiny přidali ještě dvě branky. Druhá část byla dlouho otevřená na obě strany, naštěstí jsme ke konci dvakrát skorovali, což byl klíčový moment. Tím si myslím, že jsme soupeře zlomili. Třetí periodu už jsme si pohlídali a došli si pro zasloužené tři body. Místama byla naše hra velice neurovnaná a plná chyb. Na druhou stranu se nedá klukům upřít nasazení, snaha a bojovnost. Po neúspěchu v pátek na Wolves, bylo vidět, že jsme moc chtěli jako tým uspět. Což se povedlo. Celý tým zaslouží pochvalu.“