Ze tří zápasů získaly Keramičky pouze bod

P l z e ň – Tři zápasy sehrály v posledních dnech ženy Keramiky. Ve dvou nastoupily ne ledě soupeřek, pouze v jednom případě hrály doma. V příštím kole nastoupí ve 13:30 hodin na plzeňském zimním stadionu proti Děčínu.

První utkání na ně čekalo právě v domácím prostředí. V sobotu hostily hokejistky Litvínova. Favorizované Severočešky nakonec díky lepšímu využívání brankových příležitostí.
Keramika Plzeň – HC Chemopetrol Litvínov 2:7
Třetiny: 1:2,1:3,0:2
Branky Plzně: Zahálková, Petra Zelenková
Keramika: Urbanová – Mannová, Hromířová - Kraftová (52.Lipková) – Kudrnová, Zahálková. P. Zelenková – Turanová (24.Holotová), Hubingerová, Nováková

O necelých čtyřiadvacet hodin později nastoupily keramičky na ledě lídra soutěže v Kladně. I přestože hráli hosté v kombinované sestavě, podali solidní výkon.
HC Kladno 2001 – HC Keramika Plzeň 6:3
Třetiny: 1:0, 2:2, 3:1


Branky Plzně: Kudrnová 2, Zahálková


Keramika: Urbanová – Mannová, Velegránová – Zadžorová, Sokolová – Jaklová, Lipková – Kudrnová, Zahálková, Petra Zelenková – Fialová, Hubingerová, Nováková – Holotová, Šindelářová.

Poslední z trojice zápasů sehrály keramičky v Příbrami proti Berounu. Plzeňští trenéři se museli obejít bez zraněných a nemocných Turanové, Kraftové, Zadžorovové a Šmejkalové.
HC Berounské Lvice - Keramika Plzeň 2:2
Třetiny: 0:1, 0:1, 2:0.


Branky Plzně: Zahálková, Kudrnová.


Vyloučení: 5:4, bez využití.


V oslabení: 1:0.


Keramika: Urbanová - Mannová, Velegánová, Jaklová, Sokolová - Kudrnová, Zahálková, P. Zelenková - Šindelářová, Hubingerová, Nováková.