Předávání vysvědčení

Hokejoví indiáni vyrazili do škol! Vysvědčení předávali na základní škole v Kralovické

Plzeň - Závěr školního roku a rozdávání vysvědčení byl na vybraných základních školách v regionu opět ve znamení mimořádných návštěv. Na 4. základní školu v Kralovické ulici v Plzni dorazila dvojice hokejových indiánů – Lukáš Pulpán a Jaroslav Kracík.

Spolu s třídními učitelkami se postavili na katedry dvou tříd a předávali školákům vysvědčení. Závěr školního roku tak proběhl v netradiční, ale hodně pohodové atmosféře.

A jak vzpomíná na svá vysvědčení Lukáš Pulpán? „Já si myslím, že byly dobrý většinou. Na základní školu vzpomínám v dobrém. Byli jsme tam samí hokejisté, protože jsem chodil na ´Benešovku.´ Střední školu už jsem spíš tak nějak ´flákal´, protože už jsem měl tréninky i s áčkem a už nebylo tolik času. Takže jsem rád, že jsem to zdárně zvládl. Nad vysokou školou už jsem proto ani nepřemýšlel,“ přiznává obránce modrobílých.

„To si už moc nepamatuji,“ zareagoval s úsměvem Jaroslav Kracík na téma on a vysvědčení. „Ne, vážně, určitě byla vysvědčení pěkná. Na základce jsme měli hodný učitele, takže to bylo dobrý,“ dodává.

Každopádně předávání vysvědčení si užíval. „Pěkný to bylo. Je hezký vidět mladší lidi, kteří mají všechno ještě před sebou,“ uzavírá útočník HC Škoda Plzeň.

FOTOGALERIE ZDE!