Doprovodný program 14. září

Odstartujte sezónu společně s námi! První zápas ročníku s doprovodným programem

Start extraligové sezóny již klepe na dveře, a jak je naší tradicí, otevřeme je společně s vámi a s bohatým doprovodným programem!

První zápas ostré sezóny se nezadržitelně blíží a my doufáme, že stejně s námi netrpělivě odpočítáváte poslední dny do jeho úvodní buly. A že jste vybaveni na nadcházející ročník permanentní vstupenkou. Kdyby náhodou ne, ještě to můžete napravit:

HC Škoda Plzeň byl vybrán, aby společně s úřadujícími mistry z Třince otevřel sezónu v předehraném utkání už ve čtvrtek 14. září. A naši skvělí fanoušci se mohou těšit na předzápasový doprovodný program před LOGSPEED CZ Arénou. Budou mít vyžití jako dospělí, tak děti, a my budeme moc rádi, pokud si s námi přijdete užít krásné hokejové odpoledne. Připraveny jsou pro vás rozhovory s plzeňskými legendami, tipovací soutěž o hodnotné ceny, příjemné venkovní posezení, pro naše malé fanoušky malování na obličej a třeba také střelba na bránu!

Předzápasový program startuje už v 15:30 a potrvá až do 17:00, kdy se společně přesuneme do haly, abychom začali našim hráčům vytvářet nefalšovanou modrobílou atmosféru.

Ihned po utkání bude doprovodný program pokračovat! Vyhodnotíme tipovací soutěž, zanalyzujeme utkání a společně vyčkáme na příchod našeho kompletního A týmu, který se vám všem ve velké autogramiádě podepíše. Přichystané pro vás máme pochopitelně podpisové karty v novém, neokoukaném designu.

Věříme, že do nové sezóny 2023/24 vkročíme pravou nohou. Ale k tomu budeme potřebovat vás a vaši podporu!


Připomeňte si nyní s námi, jak to vypadalo před rokem.