Šesťáci v akci

Šesťáci měli plný víkend zápasů!

Mladí indiáni měli druhý zářijový víkend napilno, čekalo je sobotní přípravné utkání s Rakovníkem i turnaj v Táboře.

První den víkendu se mladí indiáni vytáhli, příležitost osahat si nové věci z tréninku využili na maximum a slavili po bojovném výkonu zaslouženou výhru 7:3.

V neděli se pak představili na velmi kvalitně obsazeném turnaji v Táboře, kterého se ještě zúčastnily HC Kometa Brno, HC Dukla Jihlava a domácí.

Prvním soupeřem byli Jihomoravané, kteří uspěli 4:1. Plzeňští se trápili s koncovkou, zatímco soupeř své šance zužitkoval a zbytek utkání si pohlídal. Následoval duel s Jihlavou. V souboji byla veškerá iniciativa na straně Západočechů a ještě minutu před koncem vedli 3:2. Avšak vítězství se udržet nepodařilo a 24 vteřin před závěrečnou sirénou Dukla dokázala vyrovnat na 3:3. Utkání pravdy nastalo s domácím HC Tábor a opakoval se stejný scénář. Vedení 2:0 bylo nakonec srovnáno a rozhodující gól padl chvíli před koncem na konečných 2:3.

„Přestože indiáni skončili na čtvrtém místě, je to velký příslib do budoucna a zároveň potvrzení, že kvalitní letní příprava a herní nasazení jde správným směrem," ohlíží se za celým víkendem trenér Milan Volák.

Sestava
Sklenička, Hariš - Sysel, Bednář, Častorál, Veselý, Špindler, Lev, Nesteruk, Pulpán, Kodl, Spiller, Spörl.