Preview přátelsky s CEB

První domácí zápas sezóny je tady!

Plzeň – A je to tu! Indiáni na svém ledě přivítají českobudějovický Motor. Západočeši již mají v zádech jedno vítězství, jejich soupeř ještě letos zápas neodehrál.

Přátelsky ONLINE: PLZEŇ vs. MOTOR od 17:30!


HC ŠKODA PLZEŇ
vs.
ČEZ MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE

ČEZ Aréna, Plzeň
31. července 2014
přátelsky

Po odchodu společnosti Mountfield do Hradce Králové skončila v Českých Budějovicích před rokem i tuzemská nejvyšší soutěž a oba soupeři se tak nepotkali. Ještě v sezóně 2012/13 ale stihli hned šest utkání – extraliga + European Trophy. Nejprve v létě uspěly oba celky doma. V lize následně lépe sbírali body Západočeši, když si jich připsali hned devět z dvanácti možných. Jak si povedou oba soupeři nyní?

První sezóna v první lize

České Budějovice se samozřejmě co nejrychleji chtěly vrátit mezi hokejovou smetánku, ovšem první sezóna nebyla tak úspěšná. Motor nakonec bojoval pouze v play-out. „Podle mě měl již loňskou sezónu Motor na to, aby hrál nahoře. Měli jsme tým i hráče. Ale prostě všechno se to seběhlo tak rychle, že jsme se moc nestačili ani sehrát a výkony týmu pak byly špatné, protože jsme neplnili věci, které od nás chtěli trenéři. Nicméně se současným týmem by se měl Motor držet nahoře. Přeji to klukům, protože vím, že oni pro to udělají maximum. Ale ve sportu je to holt již takové, že jednou se daří a podruhé zase ne. Je to víceméně také o psychické síle. Když máte v háji psychiku, tak i vaše výkony stojí za prd,“ vracel se nedávno v našem rozhovoru k loňské sezóně nyní již indián Tomáš Prokop.

Vstupenky

Vstupenky bez udání místa budou prodávány jako obvykle v den utkání přímo na pokladnách ČEZ Arény, jednotná cena je stanovena na 50 Kč. Majitelé permanentních vstupenek mají po předložení potvrzení o koupi vstup zdarma, svůj lístek si ovšem již nyní můžete zakoupit i na sazkaticket.cz

Předchozí výsledky:

HC Rebel Havlíčkův Brod 1
HC Škoda Plzeň 3
(0:2, 1:0, 0:1)





Branky a nahrávky: 34. Zítka (Maliník, Minárik) – 16. Moravčík (Tulačka), 19. Dvořák (Sýkora, Pejchar), 60. Simon (Moravčík).
HC Škoda Plzeň: Polívka (Pacl) – Marcel, Moravčík, Pavlíček, Grin, Prokop, Ferenc, Sklenička – Schleiss, Simon, Beran, Sýkora, Lev, Kepka, Pejchar, T. Sýkora, Dvořák, Vlach, Kristl, Tulačka.