Z9: PLZ - SLA 6:5

Devítka v přestřelce skolila pražskou Slavii!

Mladí indiáni v duelu sousedů v tabulce ustáli přestřelku proti sešívaným a stále mají na dostřel vedoucí Spartu z druhé pozice.

HC Škoda Plzeň - HC Slavia Praha

6:5
3:1, 2:1, 1:3

Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2, 5:2, 5:3, 6:3, 6:5.

Rozhodčí: Malá - Hrach, Turhobr

vyloučení
7:4
Využití
1:2
V Oslabení
0:0
Diváci
64

HC Škoda Plzeň

Prantner (Pavlis) - Fousek (C), Lučan, Brož, Černý (A), Kocek - Úbl, Mička, Hodaň, Dyk, Maxa, Trachta, Křepel, Bárek, Martinů.

HC Slavia Praha

Poletín (30. Nováková) - Labuzík, Vrzal, Skyba, Macek, Rachůnek, Lorenz (C) - Chylík, Tittl, Keller, Grebeníček, Huk, Krčál, Šámal, Kucharčík.

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Tomáš Pejchar (HC Škoda Plzeň): „Dnes byla z naší strany velká touha a úsilí utkání vyhrát, což se povedlo a jsme za to rádi. Velice kvalitní zápas z obou stran a dobrá reklama pro žákovský hokej. Více takových utkání plných emocí, těžkých situací a gólů. Kluci dnes nedali nic zadarmo a plnili pokyny, které od nich chceme. Samozřejmě tam byli i chyby, ale hokej je hra chyb a je důležité se z nich do příště poučit. Pro kluky odměna v podobě vítězství, která ale skrývá tvrdou práci v trénincích na ledě i na suchu. Neustále na sobě musí pracovat a posouvat se. Ukázalo se, že hrát se dá s každým, ale musí pracovat všichni v týmu a hlavně pro tým.“