Z9: PLZ - HBR 7:2

Deváťáci v nadstavbě nadále stoprocentní, jejich sílu pocítil i Brod!

Indiáni mají za sebou již třetí duel v nadstavbové části, po úspěšném dvojboji s pražskými S se dnes postavili Havlíčkovu Brodu.

HC Škoda Plzeň - HC Rebel Havlíčkův Brod

7:2
1:1, 1:0, 5:1

Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2, 7:2.

Rozhodčí: Sýkora - Kotyza, Císař.

vyloučení
4:8
Využití
1:0
V Oslabení
0:0
Diváci
48

HC Škoda Plzeň

R. Šimánek (F. Šátava) - M. Šulan, D. Dvořák, M. Fiala, F. Hanzlík - Š. Stejskal, Š. Sokol, J. Chasák, J. Maxa (C), S. Šimánek, M. Tománek, V. Pitter, Š. Bělík, J. Fodor, E. Matoušek.

HC Rebel Havlíčkův Brod

E. Poustka (D. Petr) - Š. Svoboda, J. Mečiar, J. Rasocha, M. Duben, V. Jirák, M. Hanousek - O. Hnik, D. Tecl, D. Vaněček, P. Suchý, T. Franc, N. Partl, M. Makovec, T. Svoboda, Š. Dlouhý, M. Čapek (C), P. Šíma.

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Tomáš Pejchar (HC Škoda Plzeň): „Jednoznačně náš nejhorší výkon v nadstavbě. Kluci si asi mysleli, že přijel Havlíčkův Brod a nasbírají nějaké kanadské body a moc se u toho nezapotí a neušpiní. I přesto, že jsem kluky dopředu upozorňoval, že neexistuje sebemenší podcenění soupeře. Dnes nebylo o co se opřít, nikdo z hráčů nepodal výkon, který by snesl nějaké hodnocení. Dvě třetiny byly z naší strany nekoukatelné. Ve třetí se sice naše hra zlepšila, ale hrát jen jednu dvacetiminutovku nelze!“