Indian Patriot

Setkání členů klubu Indian Patriot s hokejovými indiány

Ještě před začátkem bojů play-off ELH, klub HC Škoda Plzeň uspořádal pro členy klubu Indian Patriot přátelské setkání u plzeňského piva v restauraci U Salzmannů.

Setkání s vedením klubu a hráči se konalo ve čtvrtek 8. března od 17:00. Bezmála šedesátka patriotů si užila chutné občerstvení a výbornou točenou dvanáctku v podání báječné obsluhy tradiční plzeňské restaurace U Salzmannů. Za vedení klubu si přišli popovídat s Patrioty generální manažer Martin Straka, ředitel klubu Emil Kristek a sportovní manažer Tomáš Vlasák.

Patrioti si mohli popovídat také s Michalem Moravčíkem, Davidem Skleničkou, Mírou Preisingerem, Honzou Schleissem, Mírou Indrákem, Nickem Jonesem, Ryanem Hollwegem, Tomášem Kubalíkem, Peterem Čerešňákem, Davidem Stachem nebo třeba kustodem A-týmu Jakubem Vaisem.

Mimo debat ke startujícím bojům play-off a oblíbenosti a neoblíbenosti soupeřů došlo také k losování o permanentní vstupenku na novou sezónu 2018/2019. Losování se s radostí ujal Tomáš Vlasák.

Výherkyní se za bouřlivého potlesku a velkého pobavení všech přihlížejících stala dlouholetá patriotka, převeliká fanynka plzeňského hokeje, která se angažuje v dalších miliónech věcí spojených s plzeňskými fans – Ivana Šormová.

„Jsme moc ráda, já tomu snad ani nemůžu věřit,“ usmívala se a přijímala od patriotů a vedení klubu gratulace.

Snad tomu opravdu sama ani nemohla uvěřit a všechny ostatní jsme také raději přesvědčili názornou ukázkou o tom, že v losovací kouli byly i jiná jména.

Setkání se neslo ve velmi příjemné atmosféře i z důvodu, že spoustu Patriotů podporuje klub dlouhodobě a téměř všichni se již dobře znají a každého nového člena si vezmou s radostí stálí členové pod svá patriotí křídla. Setkání bylo skvělé, vždyť někteří chodí na plzeňský hokej už opravdu dlouhá léta, a zvláště u piva se o hokeji dobře povídá.

FOTOGALERIE ZDE!

„Do klubu Indian Patriot může vstoupit každý fanoušek HC Škoda Plzeň. Program je určen všem, kteří chtějí být součástí indiánů, podpořit klub a žít s ním v co nejužším kontaktu.

Snažili jsme se program pro novou sezónu trochu obohatit. Tak se nechte překvapit a my budeme věřit, že se vám nový program za symbolickou cenu 1929 Kč bude zase líbit.

Nový program bude v prodeji od 1. května 2018.