Indian patriot

Tomáš Vlasák vylosoval další výherce v rámci programu Indian patriot

Plzeň - Hokejová sezona je v plném proudu a stejně tak program Indian patriot.

Všichni patrioti si mohli, nebo stále mohou, vyzvednout certifikáty, samolepky a klubové kšiltovky ve speciální limitované edici. Tabulka patriotů zdobí rekonstruované prostory hlavního vchodu do Home Monitoring Arény a Leoš Vyskočil, jako vítěz losování o derby, si užil utkání v Karlových Varech ve VIP prostorech s Tomášem Vlasákem a Jardou Špačkem.

Včera před utkáním vylosoval sportovní manažer klubu Tomáš Vlasák dva výherce v rámci jednoho z bodů programu. Vladimír Chuchler a Jan Herian si užijí oběd se svým oblíbeným hokejistou.

Fanoušci, kteří do programu vstoupí, se stávají součástí indiánů a získávají nevšední zážitky s klubem svého srdce.

Členství v programu "Indian patriot" si mohou zájemci po celou sezonu zajistit v ticketingu u hlavního vchodu do stadionu. Otevřeno je od pondělí do pátku od 9:00 - 16:00 hodin. Polední pauza je 11:30 až 12:00 hodin. Vedle nákupu permanentky nebo vstupenky je to další možnost, jak přímo podpořit klub hokejových indiánů.

Novinkou v programu pro patrioty je losování o sportovní masáž od maséra A-týmu přímo v klubovém zázemí, losování o hokejku jednoho z hráčů po extraligovém zápase nebo výjezd na derby Karlovy Vary – HC Škoda Plzeň.

Programu Indian patriot

- Tradiční den strávený s týmem. Volné bruslení s hráči A-týmu, setkání s Martinem Strakou a Tomášem Vlasákem, prohlídka kabiny, focení s hráči
- Přátelské posezení s hráči v průběhu sezony
- Losování o oběd strávený s oblíbeným hokejistou (2 patrioti + 2 hokejisté)
- Losování o vstup patriota do VIP prostor na jedno domácí utkání
- Losování o profi sportovní masáž od maséra A-týmu, přímo v klubovém zázemí (1 patriot)
- Losování o hokejku jednoho z hráčů přímo po extraligovém zápase (1 patriot)
- Losování o permanentní vstupenku Premium na novou sezónu 2019/2020 (1 patriot)
- Losování o výjezd na derby Karlovy Vary – HC Škoda Plzeň (losování patriota na 26. 10. 2018 + losování patriota na 27. 1. 2019) Identifikační karta Indian patriot (Kartičku s vaším jménem dostanete při koupi programu)
- Sada fotek hráčů A-týmu s podpisy
- Limitovaná edice - originál samolepka Indian patriot
- 10% sleva ve fanshopu HC Škoda Plzeň
- Prezentace patriota na webu HC Škoda Plzeň
- Prezentace patriota na tabuli u hlavního vstupu do arény
- Certifikát věrného fanouška

Indián patriot je nedílnou součástí plzeňského hokeje. Je to přímá podpora od nejvěrnějších fanoušků plzeňských indiánů. Je to program, který si může zakoupit každý, kdo fandí plzeňskému hokeji a chce být jeho partnerem. A že klub potřebuje partnery, to si nemusíme říkat. Mít či nemít partnery, je dnes spíš otázkou být, či nebýt. Hokej v Plzni podporují všichni ti, kteří přichází se vstupenkou na každý zápas, ale i celá řada firem, město i kraj. Indiánští patrioti jsou ti nejvěrnější a patří jim za to velký dík!