Přátelsky s KVA

Odveta! Nyní západočeské derby hostí Plzeň

Přesně po týdnu zkříží opět hokejky indiáni s karlovarskou Energií, nyní západočeské derby bude hostí LOGSPEED CZ Aréna.

Přátelsky ONLINE: PLZEŇ vs. KARLOVY VARY od 17:30!


HC ŠKODA PLZEŇ
vs.
HC ENERGIE KARLOVY VARY

LOGSPEED CZ Aréna, Plzeň
24. srpna 2023
přátelské utkání

Modrobílým se na Karlovy Vary doma daří. Z posledních třiceti utkání v západočeské metropoli nebodovali domácí pouze pětkrát! Ale pozor, dvakrát tomu tak bylo hned v minulém roce, další nezdar se pak datuje až do prosince roku 2015. Jak si Škoda povede nyní?


Z tábora soupeře
Energie má za sebou v letní přípravě čtyři utkání a vede si znamenitě, vždy pomyslně bodovala. Na úvod přišel nezdar v nájezdech 1:2 v Mladé Boleslavi, pak ale Západočeši slavili po výsledku 2:1 na Kladně, 3:1 v Litvínově a naposledy v nájezdech 2:1 právě s Plzní.

Celkové skóre tak mají Karlovy Vary v přípravě 8:5 se ziskem pomyslných devíti bodů z dvanácti možných a nikdy v základní hrací době neinkasovaly dosud více než jednou. Pod úspěšné výkony obrany se podepsali i oba gólmani, Habal i novic Frodl shodě odchytali dva duely.

V útoku se již dvakrát gólově zapsal po svém jarním příchodu z Vítkovic mezi střelce Jan Bernovský, jednou pak Švéd Lukas Zetterberg.


Vstupenky
Jednotná cena vstupného pro domácí duely (celkem jsou v plánu tři) je 100,- Kč.

Permanentkáři mají pochopitelně vstup zdarma, a to jak držitelé sezónních vstupenek Premium, tak Klasik. Na domácí přípravná utkání se nebudou prodávat vstupenky-místenky s označením příslušného místa. Jednat se bude o vstupenku do haly (volné-sezení) s tím, že si fanoušek vybere své místo, na které se bude chtít usadit nebo pokud bude chtít utkání sledovat v sektoru pro stání. Toto také platí pro permanentkáře. V případě, že budete vyžadovat sedět přesně na svém místě, které jste si permanentní vstupenkou zakoupili, obraťte se na činovníka pořadatelské služby, aby vám asistoval. Vše určitě vyřídíme k vaší spokojenosti.


Rozpis přípravných duelů indiánů
8.8.2023 HC Škoda Plzeň - Banes Motor České Budějovice 4:2

11.8.2023 HC Škoda Plzeň - Kookoo Hockey 1:5

17.8.2023 HC Energie Karlovy Vary - HC Škoda Plzeň 2:1sn

22.8.2023 HC Škoda Plzeň - Eispiraten Crimmitschau 7:1

24.8.2023 HC Škoda Plzeň - HC Energie Karlovy Vary od 17:30 - Vstupenky ZDE!

29.8.2023 Rytíři Kladno - HC Škoda Plzeň od 17:30

6.9.2023 Eispiraten Crimmitschau - HC Škoda Plzeň od 19:00



Výsledek posledního zápasu
HC Škoda Plzeň 7
Eispiraten Crimmitschau 1
(0:0, 4:1, 3:0)
Branky a nahrávky: 24. Soukup (Hrabík), 25. Hrabík (Laakso, Zámorský), 26. Matýs (Kvasnička), 37. Pour (Adam, Laakso), 54. Rekonen (Pour), 57. Jansa (Zámorský), 58. Rekonen (Adam) – 30. Böttcher (Thomas).
HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Pavlát) – Laakso, Zámorský (A), Malák, Kvasnička, Skok, Houdek Mat. – Pour, Adam, Rekonen (A), Soukup, Mertl (C), Hrabík, Matýs, Jansa, Šiler.

HC Energie Karlovy Vary 2
HC Škoda Plzeň 1sn
(0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)

Branky a nahrávky: 28. Zetterberg (Černoch), rozh. náj. Hladonik – 59. Pour (Benák).
HC Energie Karlovy Vary: Frodl (Habal) – Bartejs, Plutnar, Pulpán, Stříteský, Dlapa, Huttula "A", Anton – Zetterberg, Černoch, Beránek – Rachůnek, Gríger, Kangasniemi "C" – Redlich, Jiskra "A", Hladonik.
HC Škoda Plzeň: Pavlát (Hlavaj) – Lakkso, Zámorský, Malák, Kvasnička, Piskáček (A), Jiříček – Lev (C), Benák, Pour – Indrák, Adam, Hrabík – Matýs, Jansa, Rekonen – Straka, Mertl (A), Soukup.