JUN: PLZ - MBL

Junioři v prvním dvojutkání srazili Bruslaře

Stejně jako na úvod přípravy i tentokrát se mladí indiáni v jeden den se svým soupeřem popasovali hned dvakrát.

HC Škoda Plzeň - BK Mladá Boleslav

3:2
1:1, 2:1

Branky a nahrávky: 6. Kaiser (Čančura, Suchan), 26. Borák (Hodinář, Pešek), 40. Beran (Šipla, Suchan) - 10. Teplý (Moravec, Zvagulis), 25. Kučera (Motravec, Teplý).
Průběh utkání: 1:0, 1:2, 3:2.

Rozhodčí: Kosnar – Sýkora, Brtník.

vyloučení
3:3
Využití
1:1
V Oslabení
0:0

HC Škoda Plzeň

Jansa (Bašta) - Houdek, Hodinář, Šipla, Hnát, Čunát, Tolar, Čančura, Pešek, Hála, Šiler, Sabiniok, Hofrajtr, Matějka, Suchan, Kaiser, Beran, Borák.

BK Mladá Boleslav

Hora (Forst) - Moravec, Sypecký, Málek, Fišer, Salikov, Křivánek, Teplý, Zvagulis, Kučera, Moyseyev, Šachl, Hasman, Dobner, Šindelář, Lantoši.

Statistiky nejsou k dispozici.

komentář

Škoda rozehrála přípravné duely před novou sezónou v tomto týdnu v Litvínově, kde se s domácími popasovala hned dvakrát. Cílem je dostat do akce co nejvíce hráčů, kteří postupně vytvoří finální sestavu pro extraligu.

Na severu Čech modrobílí zaznamenali na úvod porážku, dnes ovšem začali lépe. V duelu hraném na dvě třetiny se jako první zapsal na listinu střelců Kaiser, Středočeši ovšem do přestávky stihli vyrovnat zásluhou Teplého.

Ve druhé půli dokonce dostal do vedení zkompletováním obratu své barvy Kučera, avšak ani to Bruslařům k pomyslnému zisku bodů nevedlo. Po necelé minutě totiž odpověděl Borák a vítězství Západočechům vystřelil těsně před koncem Beran. Škodě se tak povedla alespoň malá odplata za jarní vyřazení ve čtvrtfinále play off.

Ohlasy trenérů

Petr Vojan (HC Škoda Plzeň): „Vyrovnaný zápas, v závěru jsme nicméně soupeře tlačili a těsně před koncem jsme vstřelili vítězný gól. Kluci si to za aktivitu zasloužili.“